top of page

Photo Genique Academy

fotodag

Vi skapar en portfolio för dig/er som kan användas i många olika sammanhang.
Vi gör en grundlig planering och skapar 15 bilder på en dag.

Företagsporträtt    Press  PR  Modellbilder   Sociala medier

2021-06-22 09.59.49.jpg

Förberedelser

Vi går igenom exakt vilka bilder du behöver. Det kan vara både till jobbet och privat. Vi anpassar hår, makeup och styling efter detta,. Ett team är med och hjälper dig med allt hela dagen.

2021-10-21 10_edited.png

Foto på olika platser

Vi fotograferar på olika platser och ändrar kläder och hår eftersom för att kunna skapa så många olika bilder som möjligt. Studio, i miljö och utomhus.

DSC_2358.jpg

Se bilderna direkt

Efter fotograferingen kommer du att få se bilderna för att göra ett urval. Därefter går ni igenom hur mycket bilden ska redigera och om det eventuellt behövs retusch. 

ulricazSkärmavbild 2023-01-17 kl. 18.19.42.png
Skärmavbild 2021-04-29 kl. 19.02_edited.jpg

Bildpaketet

Vi planerar och anpassar bilden helt efter dina behov. Vi utgår på den plats där fotograferingen sker  och miljön blir därefter. Om ni behöver en speciell miljö går det att boka en exklusiv fotodag bara för dig eller ditt företag. 

Varför fotografera sig på just denna dag?

Det som gör vår fotodag unik är vårt professionella team som samlas för att erbjuda den allra bästa servicen. Vi har 2 fotografer, stylister, makeup- och hårstylister samt retuschörer med oss. Vi väljer noggrant ut en inspirerande miljö som ger många möjliga bakgrunder för fotografering.

Under denna dag tar vi emot högst 6 klienter, vilket garanterar personlig uppmärksamhet och tid för varje individ. Priset varierar beroende på omfattningen av din session och dina önskemål, och vi skräddarsyr varje erbjudande för att möta dina behov.

Kontakta oss för att få en  offert och boka din plats.

Nästa fotodag 5 februari

bottom of page