top of page

Branding

Att skapa säljande bilder till ditt personliga varumärke är en resa långt bortom traditionell fotografering. Vi siktar inte bara på att ta en snygg bild, utan en som aktivt säljer och kommunicerar ut ditt unika budskap. Vem är du? Vad erbjuder du? Att finna svaret kräver omfattande förberedelser, både mentalt och praktiskt. Låt oss tillsammans utforska och definiera kärnan i ditt personliga varumärke, och förvandla det till något visuellt som kan kommunicera.

external-file_edited.jpg

Planeringsamtal 1 timme

Vi inleder med ett frågeformulär och har därefter ett planeringssamtal.  Här går vi igenom vilka bilder du kommer att ha nytta av i din verksamhet. Vi bestämmer omfattning och pris, plats och dag.

Du får exakta instruktioner på hur du ska förbereda dig och vad du ska ha med dig. Och du kommer att ha en klar bild av resultatet redan innan.

Fotograf Marie-Therese Karlberg

Fotografering 2-4 timmar

Fotografering på olika location med eller utan stylist.

Du kommer att känna dig trygg. Med min långa erfarenhet vet jag hur vi effektivast skapar ett säljande bildpaket. Vi skapar variationer på bilderna så att de kan användas i många olika sammanhang.

Image by Sigmund

Efterarbete

Jag gör en grundredigering på alla bilder och gör ett urval. Vi bokar en zoom timme där vi går igenom bilderna och gör ett sista urval. Dessa redigeras och levereras i ett galleri. Här kan du en sista gång be om korrigeringar på bilderna.

Image by Szabo Viktor

Retusch

De valda bilderna retuscheras lätt så de blir autentiska. tar bort tillfälliga prickar och mjukar upp hårda linjer.

Det är viktigt att bilderna är så autentiska som möjligt och får inte

Nöjdhets garanti!

Vid fotograferingen får du se och godkänna bilderna eftersom  så att du ska bli 100% nöjd. 

Boka ett första telefonmöte!

Låt oss pratas vid och se om detta är ett koncept som kan passa dig.

bottom of page