top of page

Styling inför fotografering?

Låt mig få presentera något utöver det vanliga ...Mindi Lundqvist Stylist & Stilkonsult

Jag har som fotograf ofta tagit in hår och makeup artister till fotograferingar.


Ibland någon jag kallat stylist också. Någon som kollade att kragen låg rätt och hjälpte till att byta en kavaj. Någon som kan hoppa in och jobba för några hundralappar. Det är inte hur jag i dag längre tänker mig en stylist. Då kan du lika gärna ta med dig en kompis.


När jag i vintras lärde känna Mindi förstod jag vad rätt kläder och rätt styling egentligen gör för en bra bild och kriteriet för en proffessionell fotografering av en affärskvinna blev något helt nytt.


Jag är fotograf och fotograferar på ett proffessionellt sätt den som står framför mig. Jag som fotograf varken kan eller hinner analysera kläderna på min kund.

Jag är nu så sjukt bortskämd med att ha Mindi och hennes team som förbereder kunden inför och under fotograferingen.


Mindi gör en analys på kundens person och företag för att hitta rätt stil, färg och slutligen helt rätt plagg och styling.

Det som inte finns i kundens garderob kompletteras det med. Hon sätter ihop en moodboard för varje stil och ombyte.
Framför mig står nu en kund med ett stort förnyat självförtroende, perfekt sminkad och i kläder, skor och accessoarer som lyfter och är smickrande för kunden.

Skorna är perfekta putsade och passande. Rätta smyckena. Inte för små inte för stora. Resultatet blir perfekta och personliga bilder av en proffessionell företagsledare som har något att säga.


De timmar Mindi lägger ner är inte gratis. Men det man får med sig förutom bilder är ett helt nytt tänk för dig och din fortsatta stil och garderob. Hur du talar genom kläder och det du sätter på dig. Allt hör ihop.


Kanske behöver man bara komma till oss en gång per år för att få vässa sin stil och få snygga säljande bilder. Vi är alla kungar på vårt område men ingen kan allt. Och vem orkar springa på stan och leta kläder?


Vi säljer inte bara foton. Vi skapar en säljande stil och vi ger dig ett högre självförtroende. Vi gör dig inte bara snyggare vi gör dig rättvisa.


64 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page