top of page

Fotouppdrag för Safecon Byggnadsställningar - Att fånga skönheten i säkerhet


Omslaget på 2024-års kalender. Grafisk design B-station


Bilderna på din hemsida, i din marknadsföring och i ditt företagsmaterial spelar en avgörande roll i att skapa ett varumärkes budskap och förmedla en stark visuell identitet. För företag som Safecon Byggnadsställningar är det särskilt viktigt att bilderna är mer än bara estetiskt tilltalande – de måste också kommunicera säkerhet, pålitlighet och kompetens.


Safecon Byggnadsställningar. En samarbetspartner i stora projekt

Safecon Byggnadsställningar är kända för sin dedikation till att erbjuda säkra och effektiva lösningar inom byggnadsställningar i Stockholm. De arbetar på några av de mest framträdande byggprojekten i regionen och har skapat sig ett namn som en pålitlig och professionell aktör i branschen. För att upprätthålla sitt rykte och fortsätta växa behövde Safecon Byggnadsställningar professionella fotografier som skulle förmedla deras engagemang för säkerhet och högkvalitativa tjänster.
Fotouppdraget. Att Förmedla säkerhet och professionalism

Att arbeta med ett företag som värderar säkerhet och professionalism så högt är alltid en givande upplevelse. Dessa bilder kommer att spela en central roll i deras marknadsföring och ville se till att de berättade rätt historia.
Planeringen. Skapandet av en bildöversikt

Innan själva fotograferingen satte vi oss ned och planerade i detalj. Vi gick igenom varje plats och projekt där bilderna skulle tas, diskuterade vilka typer av bilder som behövdes, och skapade en bildöversikt som inkluderade allt från exteriörer av byggnader med Safecon-ställningar till närbilder av teamet som arbetar. Detta steg är avgörande för att säkerställa att fotografierna kommer att uppfylla företagets mål.
Fotograferingsdagarna. Att fånga säkerhet i bild

På fotograferingsdagarna var jag redo att fånga Safecons engagemang för säkerhet och deras skicklighet genom min lins. Vi började med att fotografera de olika projekten i deras portfölj. I ur och skur under hela året besökte jag de olika arbetsplatserna.Teamfotografierna. Att visa människorna bakom

För att verkligen sätta en mänsklig touch på företaget fotograferade jag ofta teamet bakom Safecon Byggnadsställningar i arbete. Bilderna av människorna som gör det möjligt för företaget att blomstra är avgörande för att visa på förtroende och trygghet.
Efterarbete. Redigering och leverans

Efter att ha tagit hundratals bilder var det dags för efterarbetet. Jag valde noggrant ut de bästa bilderna, redigerade dem för att förstärka företagets budskap och levererade resultatet till Safecon Byggnadsställningar. De var mycket nöjda med resultatet och använde bilderna på sin webbplats, i sina tryckta material och i sociala medier.
Safecon Kalendern. Ett ärofyllt projekt

Det mest ärofylla inslaget av detta uppdrag var att några av bilderna skulle användas i Safecons årliga kalender. Denna kalender är inte bara en praktisk produkt, den är också en visuell hyllning till det arbete företaget utför och de människor som är en del av Safecon-teamet. Att veta att mina bilder kommer att pryda väggen hos så många människor och påminna dem om vikten av säkerhet är något jag är mycket stolt över.

Fotouppdrag för Safecon Byggnadsställningar är en upplevelse. Jag är tacksam för förtroendet Safecon hade för mig och ser fram emot att fortsätta dokumentera deras arbete och framgångar i framtiden. Om du vill ha mer information om mitt arbete eller om att boka en liknande fotografering, tveka inte att kontakta mig.


Länkar: www.safecon.se


15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

留言


bottom of page