top of page

En tidlös saga på Wenngarn Slott, Majestätiskt uppdrag.Film från dagen


Ibland uppstår tillfällen i en fotografers liv som känns som ren magi, och mitt uppdrag för Bröllopsguiden på Wenngarn Slott 2020 var precis ett sådant ögonblick. Låt mig ta er med på en resa bakåt i tiden till detta drömuppdrag, där varje detalj var lika genomtänkt som en kunglig affär.
Planering – En Kunglig Koordination Allt började med Bröllopsguidens redaktör, Anna Lundberg, som hade en vision om att skapa något extraordinärt för deras publikation. När vi först diskuterade projektet, kände jag genast att detta skulle bli en fotografering utöver det vanliga. Wenngarn Slott, med dess historiska väggar, var den perfekta scenen för detta bröllopsäventyr. Planeringen involverade noggrann koordination med stylister, florister och modeller för att se till att varje detalj fångade essensen av en bröllopsdröm.Utförande – En Dans med Ljus och Skönhet På plats i det majestätiska Wenngarn Slottet, utanför pittoreska Sigtuna, blev varje klick med kameran en hyllning till kärleken. Med naturligt ljus som sipprade in genom slottets stora fönster och en aura av tidlöshet, blev fotograferingen en dans med ljus och skönhet. Tjugosex sidor i Bröllopsguiden väntade på att fyllas, och varje bild berättade sin egen saga.
Efterarbete – Skapandet av en Dröm Efter en dag fylld med skratt, kärlek och otaliga ögonblick av skönhet, var det dags för efterarbetet. Att välja ut de bästa ögonblicken från hundratals bilder var som att välja diamanterMorgonen gryr och mörkret flyr från slottets dunkla vrår. Varmt glittrande ljus och välkomnande solstrålar bryter nattens tystnad. Detaljerna rätas till. Slöjan sätts på plats. En stund av allvar, magi och förväntan. Rampfeber och bubblande lycka. I den allvarliga tystnaden finns en förväntan av dagen större än dagen själv.


Sanningens stund har kommit och kärleken är sannerligen svårfångad. Vi väljer inte vårt öde. Kärleken väljer dig så som dikten och all musik som druckit ur den. Kärleken är som solsken som faller var som helst. Lika lite som du väljer dina barn så väljer du inte kärleken, den väljer dig.


Men källan heter inte kärleken utan den heter drömmen om kärlek. Kärleken är allt. Som ett fång av röda rosor du kan omfamna. Som en berusande vårvind som omfamnar dig. Du står klar med dina tärnor, snart på väg mot din dag. Just exakt denna stund är den största.

27 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page