top of page

Att Fånga Stjärnglans: En Fotografering med Mårten Eckerström

Uppdaterat: 14 nov. 2023Nyligen hade jag det nöjet att arbeta med den karismatiske skådespelaren Mårten Eckerström, en stigande stjärna som glänser både i Los Angeles och Sverige. Uppdragsgivare var den prestigefyllda agenturen Ima Content. Tillsammans planerade vi vilka bilder som skulle tas och vilka kläder som passade bäst till detta. Jag gör alltid en noggrann planering med kunden så att vi båda vet vad målet med fotograferingen är.

Maria Vascsak, agenturens dynamiska ledare och ägare, var med oss under fotograferingen, bidragande med sin skarpa blick för detaljer. Hennes närvaro var en fördel, särskilt när det gällde att fånga Martins autentiska jag. Att vara framför kameran som sig själv kan ofta vara en utmaning för skådespelare, men Martin hanterade det med lätthet och grace.För att hjälpa honom att slappna av och bli mer närvarande i stunden, skapade jag olika scenarion - små berättelser som han kunde fördjupa sig i. Detta var inte bara ett sätt att få honom att känna sig bekväm, men också ett verktyg för att utforska och fånga en mångfald av uttryck och känslor. jag har själv en bakrund i skådespeleri som alltid är till hjälp under en fotografering. Det var fascinerande att se hur han omedelbart kunde förvandla sig och anamma varje nytt scenario med en imponerande intensitet och fokus.

Resultatet av vår session var en serie bilder som inte bara speglar Mårtens mångsidighet som skådespelare, men också hans unika personlighet. Varje fotografi berättar en egen historia, vare sig det är en eftertänksam blick fångad i en tyst korridor i köpcentrumet eller en kraftfull gest ute i naturen.Dessa bilder kommer att bli centrala i Mårtens kommande marknadsföring. Med tanke på hans imponerande arbete i både Hollywood och Sverige, är jag övertygad om att vi snart kommer att se mycket mer av honom på filmduken.

Att arbeta med Mårten och Maria var inte bara ett uppdrag, det var en upplevelse - en chans att samverka med en exceptionell talang. Jag ser fram emot att följa hans resa och att kanske en dag igen få möjligheten att arbeta tillsammans. Fram till dess, håll ögonen öppna för Mårten Eckerström, en stjärna på himlen som bara fortsätter att lysa starkare.124 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page