top of page

TJÄNSTER / PRISER

Här är mina priser så kan du kan räkna ut vad er företagsfotografering kommer att kosta. Detta är cirkapriser beroende på omfattning. Underskatta inte betydelsen av makeup och styling som kan piffa till personalen för ett bättre bildresultat till ett porträttfoto.

Brandingpaket

Behöver du ett komplett paket med brandingbilder inklusive make-up och styling gäller fotografering halvdag och därefter kan du välja makeup och stylingnivån. Här spelar stylingen en viktig roll då du behöver få många bilder som ser ut att vara tagna vid olika tillfällen. Vi kommer att planera exakt vilka bilder som ska tas och var vi ska fotografera. För dig kan du räkna med att detta tar en hel dag.

Jag kan också göra ett abonnemang där jag kontinuerligt träffar dig och skapar nya motiv av dig, lokaler och produkter. Be om offert.

PhotoGeniqueAcademy

Ett alternativ är att vara med på en Photo Genique Academy-dag.

Då har vi ett paketpris på en heldagfotografering på 22500 ex moms. Du är då inte ensam utan i sällskap med några fler företagare. Dagen blir ett trevligt nätverkande och även möjlighet att använda varandra i bilderna.

Läs mer om detta koncept här: www.photogeniqueacademy.com

Kamera

Företagsfotografering

Fotografering hos er eller på annan location. I priset ingår planeringsmöte och efterarbete. samt studiorigg. Alla motiv som fotograferas levereras i önskat format.

Heldag -  25000kr ex moms

Halvdag 3-4 timmar. - 15000kr ex moms

Porträttfoto max 8 personer. 1-2 timmar. 3 bilder/person

300kr/motiv

7500kr ex moms

Gruppbild

1500kr ex moms

Rigg av studio hos er

1500kr ex moms

Glitter läppstift

Hår & Makeup

Vi väljer ut att anlita en hår & makeupartist som passar till typen av bilder som ska tas.

Heldagssminkning + hår på företag Makeup artisten är med under dagen och ser över sminkiningen.

10000kr ex moms

Halvdagssminkning + hår på företag och på en brandingfotografering. Makeup artisten är med under hela fotograferingen.

5000kr ex moms

Makeup och hår hos några av våra samarbetspartners butiker

1200kr ex moms

Camera blixtbelysning Utrustning

Fotografering av profilbild

För dig som endast behöver en profilbild kan vi mötas på lämplig location och ta denna.Du kommer stylad och klar och du får fem porträttbilder. Redigering och retusch ingår

3000kr ex moms

Behöver du fler bilder med några klädbyten så har jag ett press paket. Fotografering, touch-up och 12 redigerade bilder. 1-2 timmar 

7500kr ex moms

Försöker på klackarna

Styling

Förberedande samtal med stylist där du under ett videosamtal får hjälp att välja vilka kläder och smycken du ska ta med dig.

 

Stylisten finns även på plats att hjälpa dig under fotograferingen för att se till att kläderna sitter rätt och hjälpa till med klädombyten.

3000kr ex moms

För dig som behöver förnya din garderob inför fotograferingen går det att få inkluderat personal shopping och det skapas även en moodboard där bilder på varje ombyte framgår. Ett måste under en fotografering.  Här kommer stylisten även att låna in extra kläder till fotograferingen. Stylisten är med under fotograferingen och hjälper dig med klädbyten och ser till att kläderna sitter korrekt.

5000kr ex moms

mode Rail

Personalbrandig

Behöver du ett brett paket med bilder för olika inlägg på sociala medier som ska räcka under en längre tid?

Då skulle ett brandingpaket passa dig. Detta är en hedagsfotografering. Jag tar betalt för en halvdag 15000kr ex moms. Därefter väljer du nivå på makeup och styling.

Det ingår också att vi innan skissar upp exakt vilka bilder du behöver. ca 30 bilder ingår och 4 klädbyten.  Vi fotograferar på en passande location.

Är ni två får ni 30% rabatt på fotograferingspriset.

böcker

Utbildning

Vi håller kurser i följande områden. Vi skräddarsyr för företag, konferanser och kickoffer. Det kan vara en föreläsning kombinerat med smink, styling och fotografering.

  • Fotomakeup

  • Hårstyling inför foto

  • Klädstyling inför foto

  • Fotografering med iPhone och tillhörande appar. Fota din personal själv.

  • Bildhantering, retusch och hantera bildstorlekar.

  • Posering vid en photoshoot

  • Hitta rätt identitet på dina bilder som matchar din kund.

bottom of page